PRODUK

 

PRODUK ZARRAZ

 

PRODUK RAWATAN ASAS ZARRAZ TERBAHAGI KEPADA

 

A.   PRODUK RAWATAN KULIT MELALUI 4 PERINGKAT:

  1. Pembersihan
  2. Penyegaran
  3. Perlindungan
  4. Perawatan

 

Tambahan menggunakan produk penjagaan spa yang tinggi nutrisi memberi impak lebih Umph!, meningkatkan lagi tahap baik pulih kulit dengan lebih cepat.  

 

Pilih je produk mengikut jenis kulit anda.

 

skincare2

 

 

B.   PRODUK PENJAGAAN RAMBUT

 

NEVER GIVE UPHAIR CARE

Merupakan produk Zarraz yang sangat diminati kerana ianya sangat lembut, sangat wangi, dan kesannya setanding dengan produk yang berada di pasaran. Produk penjagaan rambut ini lembut dan selamat digunakan 100% diperbuat dari bahan alami. Rasai kehebatannya sendiri. Amalkan memakainya setiap hari. 

 

Didatangkan dengan 3 langkah penjagaan rawatan/penjagaan rambut iaitu:

  1. Shampoo
  2. Hair Mask (pelembut untuk rambut)
  3. Hair Serum

 

Formula yang dicipta khas bagi rawatan masalah rambur gugur, rambut botak atau rambut rosak kerana kesan bahan kimia daripada “mewarna” dan “mengerinting” rambut. 4 asid amino yang digunakan dalam setiap produk membantu sel-sel rambut baru tumbuh semula, rambut menjadi kuat, malahan tekstur lebih halus, lembut dan menghilangkan masalah kulit kepala berkelumumur. 

 

haircare

 

 

C.    PRODUK PENJAGAAN BIBIR DAN ASAS SOLEKAN

 

i)      LIP MAGIC 

Gincu/lipstick yang pertama di Malaysia yang menggabungkan keunikan Marine Collagen bersama Hormon Phystrogene. Dengan 11 bahan utama, gincu ini dapat menstabilkan hormon pada tempat sapuan. Kelainan warna gincu agak berbeza bagi setiap individu kerana mengikut darah dan warna kulit seseorang. Sesuai juga dipakai sebagai pemerah pipi. 

 

Bahan-bahan utama:

Oleo Europaeau (Olive) fruit oil, Helianthus Annus (sunflowers) seed oil, Jojoba ester (jojoba oil), cocos nucifera (coconut oil), tocopherol (Vit E), BHT, Aloe Rarbadensis Leaf Extract, poliysobutene, Microcrystalime wax, Syenthetic Candelila Wax, Isoeicosane, petrolatum, propolis extract, collogen, Phystrogene, flavour strawberry.

lipstik

 

 

ii)      PERFECT TOUCH FOUNDATION 

 

Merupakan BB cream yang mempunyai SPF25, sebagai asas solekan. Istimewanya dapat menegang dan mencerahkan kulit, memudarkan parut, jeragat serta mengurangkan masalah “oil seed” disekeliling mata. Berasaskan buah-buahan billberry dan grapefruit serta tumbuhan lain.

Disediakan dengan 2 warna : Natural pink (untuk kulit cerah) dan Lightbeige (untuk kulit sawo matang)

 

Bahan-bahan:

Purified water, Titanium Dioxide, Cyclomethicone, Ethylhexyl Methoxycinamate, C30-45 Alky Cetearyl, Dimethicone Crosspolymer, Peg/ppg-20/15 Dimethicone, Hydrolysed Soy Protien, Grape fruit Extract (Citrus Paradisi), Billberry Extract (Vacinium Myrtilus), Sunflower Seed Oil, Jojoba Oil, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglycery-3 Disostearate, Hexyl Laurate, Sodium Chloride, Vitamin E Acetate, Sorbitan Olivate, Panthenol, White Lily Extract, Freesia Extract, Frangipany (Plumeria Rubra) Extract, Elastin, Cinnamomum Zeylanacium Extract, Iron Oxides Iodopropynyl, Butykarbamate, Diazolidnyl Urea, Parfum.

 

faundation

 

 

D.    PRODUK PENJAGAAN BADAN

 

slimgel

 

 

E.    PENJAGAAN PRODUK SPA

 

produk spa

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *