HAIR MASK

HAIR MASK

 

mask

Harga : RM120

Kandungan : 500ml

 

 

FUNGSI

Ini adalah langkah ke-2 rawatan rambut. Ia sebagai agen pelembut yang di formula dalam bentuk masker untuk mendapat kesan maximum kepada pengguna. Anda sangat digalakkan memakai Hair Mask ini untuk kesan yang terbaik setiap kali menggunakan Hair Shampoo Zarraz.

 

Fungsinya merawat rambut gugur. Namun hair mask ini juga membantu mengatasi masalah kulit kepala gatal, kelemumur, dan individu yang menghadapi masalah pening kepala atau migraine. Rasa sejuk masker ini dapat melegakan urat saraf kepala.

 

Hair Mask ini juga membantu memperbaiki struktur rambut yang rosak akibat daripada kerosakan kimia seperti mewarna rambut, mengerinting (permed), meluruskan rambut (rebonding). Rambut menjadi sihat semulajadi, lebih lembut, bersinar dan mudah untuk di sikat.

 

 

CARA GUNA

Dalam, keadaan rambut yang lembap, oleskan krim masker ini pada pada kulit kepala sehingga ke hujung rambut (ratakan keseluruhan rambut). Lebihkan sapuan krim masker di tempat yang bermasalah. Urut perlahan-lahan 3-5minit agar krim serap pada rambut. Dan bilas.

 

 

Tips:

  1. untuk mendapatkan kesan bau yang melegakan dan menenangkan, lumurkan perahan limau purut bersama krim masker tadi. Best sangat… bau wangi dan rambut lembut amat mendamaikan!
  2. Jika anda punya masa, sebaik setelah sapu krim rambut, balut rambut guna tuala panas dan biarkan selama 20minit. (seperti rawatan di salon rambut).
  3. Bilaslah sebersih-bersihnya dengan air biasa @ sejuk bagi mendapat akar rambut yang kuat.
  4. Keringkan rambut hingga keadaan sedikit lembap. Seterusnya pakai Never Give Up Serum.

 

 

BAHAN UTAMA PRODUK

Glycoproteins, Glutamic acid, Valine, Threonine, Menthol, Hydrolsed Soy Protein, Stearyl Alcohol & Cetyl Alcohol

 

mask1a

 

Nota penting : Alcohol yang dimaksudkan bukanlah seperti alcohol yang lain. Ia ditemui di dalam sayuran semulajadi sebagai “emulsifying“ agar rambut tidak kehilangan air. (water-base lubricant). Ianya tidak mengasari rambut tetapi berfungsi merawat rambut daripada sakit dan luka yang berpunca dari masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala. Ia menghindari rambut merekah dan bercabang.

 

Jom tonton video ini!

 

dapatkan-sekarang1