HAIR SERUM

HAIR SERUM

 

serum

 

Harga : RM68

Kandungan : 110ml

 

FUNGSI

Serum rambut Zarraz diformulasi dari bahan-bahan yang bernutrisi yang dapat membantu merawat rambut dari akar umbi hingga ke hujung rambut. Khasiat dari nutrisi ini dapat menguatkan struktur rambut,sekaligus merawat rambut gugur. Anak-anak rambut giat tumbuh 5kali ganda. Ia amat bagus bagi membantu mangsa yang mengalami isu rambut rapuh. Boleh dijadikan minyak rambut dan sesuai untuk lelaki dan wanita.

 

 

CARA GUNA

Semada rambut dalam keadaan lembap atau kering, Sapukan serum rambut pada seluruh kulit kepala yang mengalami bermasalah rambut patah, gatal atau rambut gugur atau rambut sedikit atau ”kurang“.

Digalakkan sapu juga pada hujung rambut bagi membaiki rambut yang berpecah atau bercabang.

Bagi wanita yang bertudung, setelah menyapu serum, keringkan rambut dahulu sebelum pakai tudung.. Pakailah sekerap mungkin (1 hari 3 kali) bagi anda yang menghadapi masalah rambut gugur. Jika rambut sudah kembali sihat, maka pakai 1 hari 1 kali memadai bagi menguatkan rambut serta mengekalkan rambut terus sihat.

 

 

BAHAN UTAMA PRODUK

Glycoproteins, Glutamic acid, Valine, Threonine, Hydrolsed Soy Protein, Gingko Biloba extract, Vitamin B5 (Panthenol), Vitamin E, Rosemarry extract & Lemon

 

serum2a

 

 

dapatkan-sekarang1