KOSMETIK

Setiap wanita mahukan produk yang terbaik dan selamat untuk kulit.

Maka, semakin ramai pengguna kini memilih kosmetik yang diformulasi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi untuk keperluan kecantikan mereka.  

 

Zarraz Paramedical memenuhi keperluan permintaan terhadap kosmetik semulajadi di pasaran hari ini.

 

5 manfaat menggunakan kosmetik semulajadi Zarraz Paramedical:

 

  1. Dibuat daripada Bahan-bahan Alami

Bahan-bahan yang digunakan tidak mengandungi kimia atau bahan sintetik buatan.

Ramuan dibuat dengan gabungan ekstrak tumbuh-tumbuhan seperti buah-buahan dan bunga-bunga. Ia mengandungi khasiat semulajadi seperti Vitamin E yang mengekalkan kulit yang sihat dan berseri.

 

  1. Selamat untuk digunakan

Zarraz Foundation dan Lip Magic dibuat dari bahan semulajadi adalah selamat digunakan. Anda tidak perlu bimbang tentang alahan kulit. Produk ini telah diuji dan terbukti oleh pakar dermatologi selamat untuk digunakan bila-bila masa, di mana sahaja.

 

  1. Sesuai dengan semua jenis kulit

Zarraz Foundation dan Lip Magic sesuai untuk semua jenis kulit tanpa menyebabkan iritasi kulit, malah kandungan nutrisinya juga turut merawat kulit.

lip magic1

 

  1. Pilihan Warna

Sama ada kulit anda gelap atau cerah, anda boleh pilih bedak asas ‘Natural Pink’ untuk kulit cerah atau ‘Lignt Beige’ untuk kulit gelap. Anda boleh juga campurkan kedua-dua warna tersebut untuk mendapat hasil yang terbaik mengikut kesesuaian warna kulit anda.

Gincu Zarraz (Lip Magic) adalah sesuai untuk semua warna kulit.

 

Foundation1e

 

  1. Sesuai dengan bajet anda

Walaupun Kosmetik Zarraz dibuat daripada bahan semulajadi, namun harganya tidak begitu mahal dan amat berbaloi dengan manfaat penggunaannya.

 

  1. Tidak diuji ke atas haiwan

Sesetengah kosmetik diuji ke atas haiwan untuk pastikan produk itu selamat dan berkesan digunakan. Namun, Kosmetik Zarraz tidak perlu diuji keatas haiwan kerana dibuat daripada bahan alam semula jadi yang selamat dan suci.

 

  1. Tiada kesan sampingan

Sebahagian produk kecantikan di pasaran menyebabkan masalah iritasi kulit dan jerawat. Produk tersebut juga menyumbat liang-liang dan menjadikan kulit kering atau berminyak. Dengan kosmetik Zarraz anda tidak perlu bimbang hal ini kerana bahan-bahan semulajadi digunakan tidak memberi kesan sampingan yang memudaratkan. Anda bebas gunakan pada bila-bila masa yang anda mahu.

 

Untuk perincian seterusnya klik Perfect Touch Faundation dan Lip Magic