LIP MAGIC

LIP MAGIC

[Marine Collagen & Hormon Phystrogene]

 

Lip magic1

 

Kembalikan mahkota & keceriaan bibir anda dengan pemakaian LIP MAGIC ZARRAZ . Gincu yang pertama di Malaysia yang mengabungkan keunikan marine collagen bersama Hormon Phystrogene.

 

Dengan 11 bahan utama, gincu keluaran Zarraz Paramedical dapat membantu memperbetulkan serta menstabilkan hormon pada tempat sapuan. Bukan sahaja boleh digunakan pada bibir, malahan dijadikan sebagai pemerah pipi serta ‘kawasan’ yang anda ingin ‘pink’ kan! Boleh digunakan untuk kaum wanita dan juga lelaki.

 

Setiap individu akan merasai & melihat kelainan warna bibir mengikut darah & warna kulit seseorang itu. Kerana itulah ia dipanggil  ‘LIP MAGIC‘

 

Anda digalakkan pakai Gincu ajaib ini, sekiranya anda menghadapi masalah seperti berikut ;

  • Mempunyai bibir gelap dan hitam
  • Anda allergic kepada bahan kimia (gincu)
  • Keadaan bibir yang cepat kering, merekah dan luka
  • Bibir berkedut dan tidak bermaya

 

Lip Magic Fifie2

 

Testmoni lip magic3

 

Testimoni lip magic2

 

“Gunakan LIP MAGIC sebelum anda memakai gincu agar bibir anda sentiasa lembap & terpelihara supaya bahan kimia tidak dapat meresap ke dalam kulit”. Kawasan Bibir juga harus juga mendapat rawatan awet muda!!

 

11 Bahan Utama LIP MAGIC ZARRAZ

Mengandungi 5 jenis minyak iaitu Virgin Coconut Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Jojoba Oil, Olive Oil,  Vitamin E Oil serta bahan bahan alami yang lain seperti Aloe Vera Extract, Marine Collagen, Propolis Extract, Phystrogene, Menthol (Peppermint), Perisa Strawberry. 

 

Jom tonton video tentang kelebihan Lip Magic.

 

dapatkan-sekarang1