PERKHIDMATAN

Pihak kami menyediakan perkhidmatan rawatan kulit dan juga perkhidmatan bimbingan kepada bakal usahawan atau usahawan ‘newbie’.

Matlamat kami memasarkan produk set rawatan Zarraz Paramediacal secara ‘online’ untuk”

 • membantu serta menawarkan barang dan perkhidmatan kepada pengguna yang sentiasa sibuk dengan urusan seharian dalam memilih dan membeli barang keperluan mereka.
 • Memperluaskan tahap ketersampaian maklumat dan juga produk kepada pelanggan tidak kira dimana mereka berada asalkan ada perkhidmatan kurier atau pos laju ditempat mereka.

Pihak kami juga menawarkan perhidmatan facial di cawangan spa kami serta perkhidmatan secara mobile. Kami akan datang ketempat anda untuk perhidmatan tersebut. Untuk perkhidmatan rawatan facial hubungi talian berikut:

desisters

 • Sila kunjungi De’Sisters Beauty Saloon bagi mendapatkan bantuan menyelesaikan masalah kulit anda dengan bahan alam tanpa rikiso bahan kimia serta meningkatkan keyakinan diri.
  whataapp 0192422476
  No.25-1, Jalan Elektron F U16, Seksyen U16 Denai Alam, 40160 Shah Alam, Malaysia
 • No.25-1, Jalan Elektron F U16, Seksyen U16 Denai Alam, 40160 Shah Alam, Malaysia
 • Hours
  Tue-Fri:
  11:00 am – 7:00 pm
  Sat-Sun:
  8:30 am – 1:30 pm

Kepada individu yang berminat untuk menjadi ahli affiliate atau ajen serta membuat belian secara borong, sila mesej kepada kami.

Untuk mereka yang baru mengenali tyizarraz.com, kami menawarkan pelbagai pilihan produk set rawatan kulit Zarraz Paramedical yang merupakan produk utama outlet kami.

Sert rawatan Zarraz Paramedical menjadi produk pilihan utama kerana kualitinya mengikut standard antarabangsa tetapi ditawarkan dengan harga yang sangat berpatutan. Tyizarraz.com akan sentiasa berusaha memberikan servis yang terbaik untuk para pelanggan kami.

Tyizarraz mengalu-alukan anda untuk melayari ‘online shoppe’ kami serta berbelanja secara atas talian dengan mudah dan selamat. Buat masa ini, kami beroperasi secara ‘Mobile’ sahaja.

Program Dropship atau dipanggil juga sebagai “ajen” bagi tyizarraz.com telah mula dibuka mulai Januari 2015. Keuntungan sehingga 10%-25% bagi produk-produk terpilih. Tiada caj pendaftaran dikenakan bagi program ini.

Jika anda berminat untuk menjadi dropshipper kami, sila isi borang dibawah dengan lengkap. Terima Kasih.

UNTUK MAKLUM BALAS ATAU PESANAN, SILA LENGKAPKAN BORANG BERIKUT:

Nama (required)

Email (required)

No. Telefon (required)

Pakej Pilihan (required)

Alamat (required)

Your Message

HANTAR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *