ASPIRASI ZARRAZ

Kisah Aspirasi Zarraz Paramedical.

 

Testimoni 1 : Muhd Aizat Bin Md Asri (Pelajar Kolej)

Ini adalah kisah sebenar yang dialami oleh Aizat. Beliau mengalami masalah jerawat di usia remaja. Masalah ini memberi gangguan emosi dan tumpuan pelajaran. Aizat merupakan antara peserta program Aspirasi Zarraz Paramedical 2016 yang terpilih. Mereka diberi rawatan pemulihan selama 3 bulan di pusat rawatan dan kecantikan (Spa Zarraz Paramedical). Dengan bantuan Datin Ima Zara selaku mentor untuk program khas ini. Team Zarraz Paramedical memantau dan mebantu memulihkan masalah kulit Aizat yang dahulu berjerawat. Beliau menjalani 12 kali sesi rawatan . Alhamdulilah, hasilnya terbukti sangat mengujakan. Kulit Aizat kembali sembuh sepenuhnya melalui rawatan & produk kecantikan Zarraz Paramedical.

Untuk mengetahui kisah selanjutnya .Jom kita saksikan kisah Aizat.

 

 

Testimoni 2 : Puan Liza Bt Manap (Ahli perniagaan)

Perkongsian pengalaman ini dialami oleh puan Liza. Beliau mempunyai masalah jeragat hampir 10 tahun. Beliau berusaha mengatasi masalah ini. Beliau telah menggunakan bermacam- macam produk. Berhabis sehingga ribuan ringgit demi untuk memulihkan jeragat di muka. Namun, malangnya penggunaan produk tersebut tidak bersesuaian dengan kulit beliau. Kulit muka beliau tidak pulih. Malah menyebabkan pelbagai masalah lain timbul. Keadaan ini juga menyebabkan puan Liza kurang keyakinan diri untuk berdepan dengan orang ramai. Terutamanya dikalangan kawan- kawan rapat beliau sendiri. Beliau mengalami gangguan emosi yang sangat stres. Alhamdulilah, Allah telah mempermudahkan puan Liza apabila terpilih dalam program Aspirasi Zarraz Paramedical 2016. Mereka mendapat rawatan pemulihan selama 3 bulan di pusat rawatan dan kecantikan (Spa Zarraz Paramedical). Dengan bantuan Datin Ima Zara selaku mentor untuk program ini. Team Zarraz Paramedical memantau dan membantu memulihkan masalah kulit puan Liza yang dahulunya berjeragat teruk. Beliau menjalani 12 sesi kali sesi rawatan . Alhamdulilah, hasilnya terbukti berjaya. Kini kulit jeragat puan Liza kembali sembuh sepenuhnya melalui rawatan & produk kecantikan Zarraz Paramedical.

Untuk mengetahui kisah selanjutnya .Jom kita saksikan kisah puan Liza.

 

 

KURSUS PAKAR SPA

HOT OFFER !

 

KURSUS PAKAR SPA  –  Rawatan Wajah

20 Ogos 2016 (Sabtu)

 

Masa  :  10 pagi sehingga 6 Petang 

 

Tempat :

 Zarraz Paramedical HQ & SPA

No 7B, Jalan Suarasa 8/5
Bandar Tun Hussein Onn,

Cheras 43200 , Selangor
DAFTAR SEKARANG >> SMS @ WHATAPPS <NAMA> <PAKAR SPA> <LOKASI> ke 010.86.73.696

atau 012. 69.39.079

 

pakar spa 20Ogos

Mahirkan dan pakarkan diri anda dalam bidang rawatan yang diminati.
Dikendalikan oleh Datin Ima Zara, pengasas Zarraz Paramedical, pakar yang berpengalaman dan certified perunding kecantikan dan terapi spa.
Mengutamakan pembelajaran teori dan praktikal, supaya para peserta faham ilmu dengan mudah.

Terhad hanya 8 orang sahaja.
Peserta juga akan diberi bimbingan cara pemasaran agar spa/ mobile spa berjalan lancar.

 

Yuran : RM 500 seorang

 

PAKEJ YANG DAPAT

1. Modul latihan Pakar Spa
2. Video latihan rawatan spa
3. Sijil Penyertaan
4. Coaching berterusan daripada Datin Ima Zara melalui watzup/ perjumpaan.
5. Menjadi Pengedar Zarraz secara PERCUMA.
6. Mendapat sistem perniagaan online.
7. Diskaun stokis utk pelbagai produk.

 

Modul Rawatan Wajah (Teori)

1.  Analisis kulit wajah.
2.  Mengenali jenis kulit.
3.  Penjagaan 5P untuk dapatkan kulit yang sihat dan cantik.
4.  Kesalahan dalam penjagaan kulit wajah.
5.  Dermatologi.
6.  Mengenali mesin muka dan kesannya. + steamer.
7.  Keterangan 5 rawatan wajah yang berbeza.
8.  Mengendalikan mesin skin detector.
9.  Bagaimana melakukan pemasaran yang efektif, murah menjimatkan kos.
10. Mengenali produk-produk zarraz.

 

Modul Rawatan Wajah ( Praktikal)

1. Cara pembasuhan
2. Cara pemicitan yang betul.
3. Cara mengendalikan mesin muka.
4. Urutan wajah
5. Urutan kepala dan bahu.
6. Memakai masker .
7. Analisa kulit

 

Tentatif Kursus pakar Spa 1 Zarraz (Rawatan Wajah).

9.30 pagi   :  Pendaftaran peserta.

10.00pagi  :  – Mengenali jenis2 kulit/masalah rawatan/cara consult/mengguna skin scanner.

– Produk/Jenis2 rawatan & pakej untuk pelanggan.
11pg-1ptg  :  praktikal penggunaan produk & mesin rawatan.

1.00-2.00petang :  Rehat/Makan Tengahari/Solat Zohor

2.00petang-4.30 petang  :  Rawatan Wajah – Kulit Normal/Berminyak/Jerawat/Sensitif/Matang
– Rawatan gold & platinum

4.30ptg – 5-00 ptg  :  Rehat/Solat Asar

5.00ptg -5.30 petang  :  Sambung rawatan.

5.30 petang- 6.00 petang  :  Sesi Q&A

6.30  : Sesi bergambar & Penyampain Sijil

 

Apa Perlu Dibawa

# Kelas adalah jenis PRAKTIKAL. Bawa pen kertas/ buku untuk catatan
# Bawa pen drive (5gb) untuk download video TUTORIAL rawatan wajah (Pastikan kosong & tiada virus) Atau external hard disk atau laptop.

 

Selamat Menuntut Ilmu

Sebarkan Peluang Manfaat kepada Insan Lain

BELI dan MENANG

PELUANG BELI DAN MENANG

DAPAT REBET TUNAI RM1000

 

promo3a

 

 

ASPIRASI BERSAMA ZARRAZ PARAMEDICAL

 

Peraduan BELI dan MENANG Zarraz Paramedical bermula 1 May 2016  hingga 1 Sept 2016.

 

Beli produk menggunakan username yang sama sebanyak RM2450 (minima) dalam tempoh masa 1 Mei – 1 Sep 2016, anda layak dapat:

1. Tiket  Malam Gemilang Zarraz untuk 2 orang

2. Berpeluang memenangi pelbagai hadiah cabutan bertuah.

3. Cash rebet RM1000 diberi semasa dinner nanti.

4. Secret talk. Kursus bernilai RM3k

 

 

JANGAN lepaskan peluang ini!

 

Jadikan diri anda antara yang layak mendapat peluang hebat ini.!

 

 

Bagaimana caranya?

 

Cara 1

Belian minima rm2450 sekaligus (dalam 1 invois) bagi satu username samaada agen atau pun ahli baru. Anda layak mendapat hadiah yang ditawarkan.  Bagi ahli baru, anda otomatik menjadi ajen dengan status “Diamond“.

 

Cara 2

Jumlah belian terkumpul minima rm2450 (jumlah invois bagi tempoh 1 May hingga 1 Sep 2016) bagi satu username samaada agen atau pun ahli baru. Anda juga layak mendapat hadiah seperti yang ditawarkan.

 

Dan…

 

Peluang untuk mendapat seramai mungkin rakan niaga (menaja pengedar) dalam jaringan pasukan anda.

Peluang ini datang dalam masa yang tepat, syawal semakin hampir, ramai yang sedang buat persiapan untuk ‘make over wajah’ dan juga jana ‘kewangan’.

 

Pastikan anda ‘grab’ dan manfaatkan sebaik mungkin peluang ini.

Anda masih belum terlambat untuk turut serta kempen ini. Kini masih ada lebih kurang 80 hari sahaja lagi.

Bertindak segera!   Sms/ Whatsapp: Hana Medicare  010-8673696

 

Jom sertai team kami!

mines hall1a

 

mines map1a

 

Doa saya “Selamat Menyertai Team Hana Medicare, Anda Cantik, Berduit, Kaya dan Berjaya”. Aamiin.   

 

Beauty is Responsibility.

 

 

TENTANG ZARRAZ

NAK TAHU TENTANG ZARRAZ ?

APA YANG KAMI DAPAT LAKUKAN UNTUK ANDA IALAH :

Perkhidmatan kami untuk anda yang ingin menggunakan Set Rawatan Zarraz Paramedical :

  1. Pihak kami akan mengenal pasti jenis / masalah kulit terlebih dahulu.
  2. Kemudian, kami akan memberi produk satu set lengkap yang sesuai untuk kulit muka anda.
  3. Hasilnya, anda akan berpuas hati dengan produk yang diguna kerana kesannya efektif terhadap kulit wajah anda kerana anda diberi konsultasi secara percuma/ nasihat cara pengunaan produk yang betul. (Hal ini dapat mengelakkan daripada pembaziran duit dan mcm2 lagi).
  4. Kami tidak menumpukan jualan semata-mata terhadap Set Rawatan Wajah sahaja, tetapi juga khidmat nasihat pemakaian produk dengan cara yang betul dan cara-cara penjagaan wajah supaya mendapat kulit wajah yang bersih, cantik, halus serta terhindar dari segala masalah seperti kulit berminyak, kulit kusam, kulit kering, jerawat, jeragat, BLACKHEAD & WHITEHEAD, rosak akibat penggunaan produk yang mengandungi hydroquinone dan sebagainya..Langkah pembersihan asas boleh dilakukan sendiri secara rutin seperti Membersih, Menyegar, Melembab Serta Melindung.

Untitled

Imej berikut adalah antara contoh Set Rawatan yang boleh kami bagi nasihat produk yang betul dan juga yang lain-lain lagi…

set jerawat

SMS / PM Nama<Lokasi<Zarraz ke~ 010-8673696

Alhamdulillah makin ramai yang mengenali Zarraz Paramedical, setiap hari agent dan stokis sentiasa bertambah, yang awal-awal jadi agent sekarang dah ramai upgrade jadi stokis selepas produk ini mendapat pemintaan tinggi dari customer, stokis dan agent yang datang ke HQ kami melahirkan rasa gembira sebab ramai customer yang order dan puas hati sebab produk zarraz berkesan, selamat dan bebas bahan kimia. Kami rasa terharu dengan perkongsian ini.

Untitled2

 

 

LIP MAGIC

LIP MAGIC (Marine Collagen + Hormon Phystrogene).

download (5)

Kembalikan mahkota & keceriaan bibir anda dengan pemakaian LIP MAGIC ZARRAZ . Gincu yang pertama di Malaysia yang mengabungkan keunikan marine collagen bersama Hormon Phystrogene.

Dengan 11 bahan utama, gincu keluaran Zarraz Paramedical dapat membantu memperbetulkan serta menstabilkan hormon pada tempat sapuan. Bukan sahaja boleh digunakan pada bibir, malahan dijadikan sebagai pemerah pipi serta ‘kawasan’ yang anda ingin ‘pink’ kan! Boleh digunakan untuk kaum wanita dan juga lelaki.

Setiap individu akan merasai & melihat kelainan warna bibir mengikut darah & warna kulit seseorang itu. Kerana itulah ia dipanggil  ‘LIP MAGIC

Anda digalakkan pakai Gincu ajaib ini, sekiranya anda menghadapi masalah seperti berikut ;

  1. Mempunyai bibir gelap dan hitam
  2. Anda allergic kepada bahan kimia (gincu)
  3. Keadaan bibir yang cepat kering, merekah dan luka
  4. Bibir berkedut dan tidak bermaya

 

Lip Magic Fifie2

“Gunakan LIP MAGIC sebelum anda memakai gincu agar bibir anda sentiasa lembap & terpelihara supaya bahan kimia tidak dapat meresap ke dalam kulit”. Kawasan Bibir juga harus di awet muda!!

11 Bahan Utama LIP MAGIC ZARRAZ

1- Virgin Coconut Oil      

2- Helianthus Annus Seed Oil     

3- Jojoba Oil      

4- Olive Oil         

5- Vitamin E       

6- Propolis Extract

7- Phystrogene

8- Marine Collagen         

9- Aloe Vera Extract       

10- Menthol (Peppermint)

12- Strawberry

testimoni lipmagic2a

Pertanyaan / Pesanan SMS / Whatsapp  010.8673696

 hanamedicare7d

MANFAAT CENGKEH

MANFAAT CENGKEH

Cengkeh dengan nama saintifik “Syzygium aromaticum” merupakan tanaman yang mempunyai pelbagai manfaat. Cengkeh membantu melegakan rasa loya, muntah-muntah, sakit perut, kekejangan otot, sakit gigi dan beberapa penyakit lain serta menggalakkan kesihatan penghadaman. Jesteru itu, cengkeh antara bahan yang dicampur dalam pembuatan tembakau, sebagai rempah masakan, kek, biskut, minuman, ubat gigi, sabun, shampoo dan pelbagai lagi.  Ini kerana cengkeh mengandungi Eugenol, yang digunakan sebagai antiseptic tambahan pada bahan-bahan kecantikan dan ubat-ubatan.

cengkeh5

Antara manfaatnya ialah;

  1. Menyegarkan bau nafas

Bau nafas yang kurang enak boleh diatasi dengan cara mengunyah dan menghisap cengkeh. Kandungan Eugenol menjadikan nafas berbau segar disamping dapat merawat bibir pecah-pecah. Cengkeh juga digunakan dalam pembuatan ubat gigi dan ubat kumur, sabun, shampoo dan minyak wangi.

ubat gigi

  1. Mencegah infeksi Pernafasan

Cengkih mencairkan lendir yang terdapat pada kerongkong. Ini dapat membantu menyembuh infeksi pernafasan. Teh yang mengandungi cengkeh dapat membantu menyembuh dan mencegah infeksi saluran pernafasan. Hanya kunyah cengkeh boleh melegakan sakit tekak.

Selain itu, teh cengkih juga sesuai untuk pesakit asma. Pengambilan teh cengkeh dapat menenangkan sistem saraf dan juga meredakan sakit kepala.

cengkeh4

  1. Menyembuhkan sakit gigi

Ambil 5 hingga 10 butir (bahagian bunga) cengkih, sangai (goring tanpa minyak) dan kisar halus, taburkan serbuk cengkih pada gigi yang sakit. Ekstrak eugenol dari cengkih sering digunakan dalam prosedur pergigian seperti tampalan sementara,  terapi akar gigi dan lain-lain. Bagi meredakan sakit gigi yang amat sangat, celupkan kapas dalam minyak cengkih dan letakkan di sekitar gigi yang sakit.

Campurkan satu sudu teh minyak zaitun dengan setitik minyak cengkih. Gunakannya untuk mengurangkan sakit tumbuh gigi.

  1. Merawat loya, muntah dan kembung perut

Campuran serbuk bunga cengkih dengan madu adalah antara cara terbaik untuk meredakan loya, muntah-muntah, kembung perut dan sakit perut.

Masukkan 2-3 butir cengkih ke dalam secawan air mendidih. Biarkan 10 minit (supaya suam) dan campurkan dengan madu, minum untuk meredakan kembung perut dan gas.

Rendam satu sudu teh bunga cengkih kedalam 1 liter air mendidih. Selepas 15 minit minum (tiga kali sehari) untuk merawat mabuk, terutama apabila disebabkan oleh perubahan dalam ketinggian.

cengkeh2

  1. Membersihkan jerawat

Sapukan air rebusan cengkeh pada kawasan yang ditumbuhi jerawat atau parut jerawat. Kandungan Eugenol pada cengkeh berfungsi sebagai antiseptik dan pelembab kulit semulajadi dapat membantu mencegah jerawat dan memudarkan parut jerawat.

  1. Antiseptik semulajadi

Campurkan air rebusan cengkeh (20-30 butir) kedalam air mandian dengan nisbah 1:4.  Siram badan, gosok dan bilas hingga bersih. Cengkih mengandungi Eugenol sebagai antiseptik semulajadi yang bertindak sebagai bahan pembasmi kuman. Herba ini mempunyai flavonoid, kaempferol dan rhamnetin yang berfungsi sebagai anti -radang dan antibiotik. Ianya juga dapat mengurangkan tahap gula dalam darah.

cengkeh8

  1. Anti-fungal

Minyak cengkih berkesan dalam meredakan jangkitan fungal dan kurap. Jika diambil secara dalaman, ia membantu merawati cirit-birit. Selain itu herba ini membantu melawan jangkitan, ia dapat menyembuhkan kolera, batuk kering, cacing usus, malaria, dan juga meredakan demam. Teh bunga cengkeh ini juga membantu mengurangkan jangkitan fungal faraj.

  1. Meredakan sakit kepala

Campurkan kristal garam, serbuk bunga cengkih dan sedikit air jadi seperti pes. Sapukan pada dahi bagi melegakan sakit kepala.

cengkeh3

  1. Merawat kekejangan otot dan arthritis

Sapukan minyak cengkih di kawasan yang terlibat bagi meredakan kekejangan otot dan arthritis.

  1. Pewangi almari pakaian

Letakkan beberapa biji cengkih dalam almari pakaian. Aroma cengkeh dapat menyingkirkan bau kurang enak pada pakaian dan membuat pakaian tetap wangi dan segar. Gantikan setiap bulan agar aroma segar terus terpelihara.

  1. Hitamkan kening

Bakar 5-7 butir  biji bunga cengkih hingga garing kehitaman. Kisar hingga halus. Campurkan serbuk cengkih dengan minyak hazelnut. Sapu pada kening setiap petang.

Selamat mencuba, Semoga bermanfaat!

Sebarkan bahagia

BEKAM WAJAH

BEKAM WAJAH

 

bekam seri wajah

 

Membantu wajah kusam kembali berseri, merawat jerawat dan resdung.

 

Banyak faktor yang menyebabkan kulit wajah menjadi kusam. Antaranya disebabkan oleh pencemaran udara dan air, keletihan atau tekanan hidup.  Ini menjadikan seseorang akan hilang keyakinan diri, termasuk juga potensi di pandang negatif oleh insan sekeliling.  Rawatan bekam wajah dapat mengatasi masalah kuit seper ini. Ianya semakin dikenali dan menjadi pilihan masyarakat masa kini kerana keberkesanannya yang terbukti memuaskan hati pengguna.

 

Rawatan bekam wajah telah banyak membantu mereka yang menghadapi masalah kulit, seperti jerawat, resdung dan kulit kusam.  Secara tak langsung rawatan ini menaikkan seri wajah kerana menghasilkan kulit yang bersih dan berseri, unsur-unsur gaguan juga turut keluar dari tubuh melalui pengeluaran darah kotor.  Bakal pengantin digalakkan mendapat rawatan bekam wajah agar kulit bersih berseri.

 

Rawatan bekam wajah ini sesuai dilakukan keatas semua peringkat umur termasuk kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas.  Sebelum rawatan, pelanggan diarah berpuasa satu hingga dua jam sebelum rawatan dilakukan.  Selepas makan darah akan lebih banyak bertumpu dibahagian usus untuk membantu proses pencernaan.  Ini  akan mengurangkan  pengeluaran darah kotor sekiranya berbekam selepas makan.

 

Tabiat makan berlebihan, pilihan makanan yang tidak sihat seperti makanan berminyak, makanan ringan, makanan yang dicampurkan bahan pengawet  menyebabkan risiko pengumpulan toksin yang mengakibatkan kulit berminyak, berjerawat dan resdung. 

 

ke_02

 

Pelanggan digalakkan menjalani rawatan bekam pada hari cuti hujung minggu atau cuti panjang.  Ini disebabkan kesan bekam di bahagian muka mengambil masa untuk pulih. Kesannya berbeza-beza bagi setiap individu. Ianya mengikut faktor usia dan juga tahap kesihatan individu. Biasanya mengambil masa 2 hingga 5 hari. Namun ada juga yang mencapai sehingga tujuh hari atau lebih. Pelanggan akan diberi khidmat rundingan  dan nasihat agar tidak mengambil makan yang mengandungi minyak, santan, makanan laut, ayam, daging serta minuman berkafein untuk mendapat hasil rawatan yang optimum dan lebih berkesan.

 

Rawatan bekam wajah ini menggunakan kaedah bekam darah.  Bahagian muka yang bermasalah akan dibekam dengan menggunakan alatan bekam yang mempunyai pelbagai saiz mengikut kesesuaian muka pelanggan.  Proses rawatan bekam hanya mengambil masa antara 10 hingga 15 minit bagi setiap proses. 

 

 

Langkah rawatan bekam kecantikan wajah.

  1. Sapukan Antiseptic Solution untuk membunuh hama di titik point yang hendak dibekam.
  2. Buat bekam angin dengan cara pam cup yang telah disteril ke bahagian muka yang telah disapu antiseptic tadi, dan biarkan 10 minit.
  3. Buka cup dan sapukan Alcohol Swab pada tempat yang telah dibekam untuk pembersihan sekali lagi.
  4. Sapukan Swedish Massage Oil di point bekam tadi untuk melancarkan peredaran darah dan melindungi kulit dari kecederaan.
  5. Cucuk bahagian point bekam tadi menggunakan pen bekam yang menggunakan jarum pakai buang.
  6. Cup akan di pam sekali lagi 10-15 minit bagi merangsang darah kotor keluar ke permukaan kulit muka.
  7. Cup akan dibuka. Darah akan dilapkan dibahagian point bekam dan juga pada cup.
  8. Kemudian, cup akan dipamkan semula untuk mengeluarkan darah kotor kali kedua bagi memastikan pengeluaran darah kotor yang maksimum. Proses pengeluaran darah kotor mengambil masa antara  5 hingga 10 minit.  Darah kotor yang keluar biasanya berwarna hitam, berlendir, bertali atau berbuih, ianya mengikut jenis penyakit yang dihidapi.
  9. Buka Cup dan lap darah dibahagian point bekam  dan juga pada cup.
  10. Semburkan Aloe First untuk membersih dan meredakan kulit di bahagian yang dibekam.
  11. Sapukan Aloe Vera Gelly dibahagian yang telah dibekam sebagai rawatan tambahan bagi mempercepatkan pemulihan luka dari tusukan jarum tadi.
  12. Pelanggan dinasihatkan makan, mandi dan tidur selepas satu jam berbekam. Ini untuk merehatkan sistem darah di bahagian badan dan mengelakkan kulit muka yang telah ditusuk dengan jarum tadi pulih seketika dan mengelakkan rasa pedih sekiranya terkena sabun yang mengandungi bahan kimia, dll.
  13. Bersihkan cup dan alatan lain dengan air paip dan rendam kedalam “Anniosyme DD1′ iaitu bahan untuk mematikan segala kuman selama 15-20 minit. Bilas dengan air paip dan keringkan sebelum disimpan.

 

point bekam2

 

 

Selamat Mencuba.

Dalam Bekam adalah Sunnah,

Dalam Sunnah ada Penyembuhan.

PAKAR SPA

KURSUS PAKAR SPA

 

Tarikh : 21 May 2016

Daftar segera! Tempat adalah terhad. Hanya 4 hingga 8 orang saja akan dipilih menyertai program ini.

 

PAKAR SPA1a

 

Kursus Pakar Spa anjuran ZARRAZ PARAMEDICAL sepanjang bulan April telah pun berakhir dibeberapa tempat. Para usahawan di ajar teori dan praktikal cara melakukan RAWATAN WAJAH dan ANALISIS KULIT dengan betul.

Seronoknya.. ikatan ukhwah keluarga USAHAWAN ZARRAZ pakar spa memang terbaik.

 

Pada yang mahukan kursus pakar spa seperti ini lagi, kursus seterusnya pada 21 Mei 2016.

Jom sertai kursus rawatan wajah serta rawatan badan bagi menampah kemahiran dan kepakaran dalam bidang rawatan yang diminati.

Kursus ini dikendalikan oleh pakar spa yang mempunyai pengalaman dan certified perunding kecantikan dan terapi spa iaitu Datin Ima Zara.

Peserta akan dibimbing cara melakukan pemasaran agar spa/ mobile spa berjalan lancar dan mudah. Juga diberi;

– Modul pembelajaran dalam bentuk email

– Sijil penyertaan.

– Video rawatan.

– Coaching berterusan daripada Datin Ima Zara melalui watzup / perjumpaan.

– menjadi Pengedar Zarraz secara PERCUMA

‪#‎Percuma :-

= RADIANT SHEET MASK 5 KOTAK. ( 10pcs )

= RENEWAL SHEET MASK 5 KOTAK. ( 10pcs )

 

Kandungan Program Kursus Rawatan Wajah

# Teori

  1. Analisis kulit wajah.
  2. Mengenali jenis kulit.
  3. Penjagaan 5P untuk dapatkan kulit yang sihat dan cantik.
  4. Kesalahan dalam penjagaan kulit wajah.
  5. Dermatologi.
  6. Mengenali mesin muka dan kesannya. + steamer.
  7. Keterangan 5 rawatan wajah yang berbeza.
  8. Mengendalikan mesin skin detector.
  9. Bagaimana melakukan pemasaran yang efektif, murah, menjimatkan kos.
  10. Mengenali produk-produk zarraz.

 

# Praktikal

  1. Cara pembasuhan
  2. Cara pemicitan yang betul.
  3. Cara mengendalikan mesin muka.
  4. Urutan wajah
  5. Urutan kepala dan bahu.
  6. Memakai masker .
  7. Analisa kulit

 

Yuran Program : RM500 SAHAJA!!!

Tarikh Program : 21 MEI 2016 @ SABTU

Lokasi : Zarraz Spa, Bdr Tun Hussein Onn, Cheras

# Program yang berlangsung 1 hari bermula dari jam 10pagi – 6.00petang.

 

Bagaimana untuk membuat Tempahan dan Pembayaran?

Sila Whatsapp kepada saya

 

Kursus Rawatan Badan ??? Jadual sedang disusun… tungguuu…

 

Daftar segera! Tempat adalah terhad.

 

dapatkan-sekarang

 

 

www.tyizarraz.com