BICARA SANTAI

740107786_20488

Blog ini adalah laman bicara santai perkongsian informasi yang dipilih. Inilah ruang catatan informasi yang di jadikan sebagai tempat menyimpan nota. Secara amnya inilah nota atau sembang harian versi internet (e-chat) yang mengandungi petikan-petikan informasi dari koleksi artikel majalah, email dan blog, madah hati, catatan peribadi, cerita motivasi, video muzik dan pelbagai informasi lain yang manfaat yang boleh dikongsikan.

Hadis Nabi SAW yang bermaksud, “Sampaikanlah oleh mu walau dengan satu ayat.” Semoga perkongsian informasi disini  dapat memberi manfaat kepada kita semua walau hanya dalam bentuk bicara santai.

Saya bukanlah penulis profesional,  sekadar meluahkan bicara santai. Menulis berdasarkan informasi dari pembacaan melalui buku dan juga artikel, sememangnya saya suka mencatat bahagian nota-nota yang saya gemari. Harapan saya, Jika ada diantara artikel yang disiarkan adalah idea asal seseorang individu tertentu, saya mohon izin dan mohon dihalalkan. Semoga Allah memberi pahala yang berterusan di atas ilmu yang dipinjamkankan. 

 

Jom kita bicara santai sambil bertukar informasi.

Bicara informasi yang boleh dimanfaat oleh generasi kita

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *